top of page
BUC01.jpg

Toți avem o culoare preferată! Un desert, o carte, un animal, o mașină, un cântec, o băutură, sau un film preferat. Acum poți să ai și o bucătărie preferată! Împreună transformăm viziunea ta în realitate și făurim bucătăria ta exact așa cum ți-ai dorit mereu.

Acasă: About

DESIGN PENTRU TINE

Inspirați de “acel ceva” care oferă individualitate fiecărui cămin adaptăm orice stil astfel încât viziunea ta să prindă contur.

Acasă: About

Motivați de experiența acumulată în peste 15 ani de activitate în design, proiectare, execuție și montaj suntem mereu în căutare de materiale și procese tehnologice noi și inovative care ne permit să realizăm proiecte la cele mai înalte standarde, cu materiale de calitate superioară.

Acasă: Video

O echipă de profesioniști este aceea care învață și se dezvoltă mereu, este echipa Bucătăria.Info! 

Acesta este motivul pentru care în rândul echipei se afla și un verificator de proiect. 


După ce finalizăm discuțiile cu clientul și realizăm desenele de execuție intervine verificatorul. Merge la fata locului și ia măsurători precise pentru a se asigura că nu există obstacole, coliziuni sau instalații care pot afecta planul.


Știm că în teorie nu este exact ca în practică de aceea rolul său este de a asigura funcționalitatea proiectului. Verifică dacă ușile și sertarele mobilierului se vor putea deschide normal, nu obstrucționează trecerea sau afectează deschiderea ușilor încăperii. Dacă instalațiile electrice sau sanitare permit montajul și pot fi ulterior folosite. Nimeni nu își dorește întrerupătorul în spatele dulapului.  


Evităm aceste situațiile care pot întârzia proiectul. Sesizând din timp, putem face modificările necesare încă din etapa de producție astfel încât montatorii sa nu se mai confrunte cu ele. Rezolvăm problemele înainte ca ele să apară.

beleuchtungskonzepte-3.jpg
kmount_edited.jpg
pexels-cleyder-duque-3637800.jpg
Acasă: What I Do

Dacă ți-am captat atenția și îți dorești bucătăria ta preferată iată ce și cum este de făcut:

Contactează-ne telefonic, pe mail sau pe rețelele de socializare. Discutăm punctual viziunea ta și stabilim o dată de întâlnire.

Ne furnizați planul casei dumneavoastra la data întâlnirii și discutăm în detaliu toate aspectele proiectului.

Acasă: What I Do

Bucataria.Info începe activitatea!

  • Cu ajutorul informațiilor și cerințelor primite la întâlnire, echipa de design intră în acțiune și realizează randările cu design-ul bucătăriei tale preferate.

  • În urma finalizării randărilor ne intalnim din nou pentru a va prezenta proiectul.

  • Dacă totul este așa cum vă doriți și nu sunt necesare modificări la design, alegem materialele pe care le vom folosi.

  • Echipa de producție preia informația și trece la treabă. La finalul acestei etape pregătim toate cele necesare pentru livrare. 

  • Odată livrat totul, echipa de montaj preia ștafeta și se asigură că totul va fi montat și finisat la cele mai înalte standarde! 


Bucătăria ta Preferată este gata!  

Acasă: Text
colaj5.png
Acasă: Image
Acasă: Blog2 Custom Feed
bottom of page